VÅRE TJENESTER

Graving

Våre maskinførere har lang erfaring med oppdrag innenfor graving. Enten det innebærer graving ved opparbeidelse av tomt eller vei, eller mindre graveoppdrag i hage eller uteområde, har vi kompetansen du trenger. I tillegg har vi gode samarbeidspartnere med omfattende maskinparker, og vi formidler gjerne tilbud på alle typer graving. Stort eller smått, vi utfører gravingen til avtalt tid og innenfor avtalt prisramme.

Utleie av sjåfør

Med flere sjåfører med førerkort klasse CE kan vi med glede tilby utleie av sjåfør til en rekke prosjekter. Dersom du har behov for å gjennomføre transport av diverse materialer, farlig gods eller lignende, men mangler nødvendig sertifikat eller kompetanse, kan vi utføre transporten for deg. Vi har lang erfaring med ulike transportoppdrag og tilstreber alltid etter å holde avtalte tids- og prisrammer.

Riving

Riving av bygningsmasser eller lignende krever mye kompetanse for å opprettholde sikkerhet under arbeidet. I mange tilfeller er også rivingsprosjektene store og krevende. Da er det nødvendig med maskinkraft for at rivingen skal skje mest mulig sikkert og effektivt. Vi har nødvendig utstyr og maskinkraft og utfører riving av alle typer konstruksjoner i Bergen og omegn.

Massetransport

Hordaland Transport og Maskinutleige AS har graver, dumper og lastebil med høy kapasitet som muliggjør effektiv transport av materialer og byggemasser etter behov. Dersom du ønsker henting eller levering av byggematerialer stiller vi sterkt opp med nødvendig utstyr. Vi tar på oss transportoppdrag hovedsakelig i Bergen og omegn, men har også mulighet til å tilby landsdekkende transporttjenester.

Utleie av maskinfører

Våre sjåfører er sertifiserte maskinførere, og vi leier gjerne ut nødvendig kompetanse til ditt prosjekt. Du har kanskje tilgang til nødvendig maskinkraft, men mangler kompetansen som kreves for å bruke utstyret sikkert og effektivt? Ta kontakt med oss så gir vi deg et godt tilbud på utleie av maskinfører. Vår mangeårige erfaring gjør oss tilpasningsdyktige til de fleste prosjekter og maskiner.

Spesialtransport

Hordaland Transport og Maskinutleige AS er innehaver av ADR-kompetansebevis og er derfor sertifisert innenfor transport av farlig gods. Denne typen transport kategoriseres under spesialtransport og inkluderer transport av gods som krever nøye planlegging og omtanke. Med lang farstid i transportbransjen har vi gode prosedyrer og rutiner slik at transportoppdragene gjennomføres sikkert og effektivt, innenfor gitte prisrammer og til avtalt pris.

HAR DU SPØRSMÅL OM VÅRE TJENESTER?

Kontakt oss