OM OSS

Hordaland Transport og Maskinutleige AS ble etablert som virksomhet i 2014 av Frank Widme. Etter 10 år i bransjen valgte Frank å ta full kontroll på sin tjenesteytelse og etablerte Hordaland Transport og Maskinutleige AS. Virksomheten tilbyr en rekke transport og maskintjenester, inkludert utleie av sjåfør, graving og ulike typer transport. Vi er selvfølgelig innehaver av transportløyve som viser til kompetanse og bestått eksamen innenfor transportfaget. Transportløyve utleveres fra myndighetene til aktører som driver med godstrafikk mot vederlag. Det stilles strenge krav til faglig kompetanse, vandel og økonomisk evne. Transportløyve er derfor et kvalitetsmerket som viser til pålitelige transportaktører som du kan stole på. Hordaland Transport og Maskinutleige AS er en slik seriøst og pålitelig yrkestransportør. I tillegg har vi ADR-kompetansebevis og førerkort klasse CE. Vår transportkapasitet er derfor stor og omfatter også kompetanse innenfor transport av farlig gods.

VÅRE KJERNEVERDIER

Vi i Hordaland Transport og Maskinutleige AS er opptatt av at våre kunder skal føle seg ivaretatt og føle at de mottar et godt tilbud som reflekterer vår pålitelighet og seriøsitet. Derfor har vi spesielt fokus på 3 områder: kvalitet, tid og pris. Vi streber alltid etter å utføre prosjekter og tilby kundene våre arbeid av høy kvalitet, innenfor avtalt tidsramme og prisramme. Vi verdsetter hver og en kunde, og ønsker at du skal føle deg trygg på oss som din partner i transport-, graving- og rivingsprosjekter.

VÅRE SAMABEIDSPARTNERE

Etter flere år i bransjen har vi opparbeidet oss gode samarbeidsforhold med flere andre lokale aktører innenfor vårt fagfelt. Våre samarbeidspartnere leverer tjenester som komplementerer våre egne og muliggjør leveranse av et bredere tilbud. Samtidig bidrar våre samarbeidspartnere til at vår kunnskapsbredde og kompetanse forbedres og styrkes.

– Haugen Transport og Maskin AS
– Straume Maskin
– Fotlandsvåg Maskinentreprenør

HAR DU SPØRSMÅL OM VÅRE TJENESTER?

Kontakt oss